Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

 

Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πολιτική ακυρώσεων

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ιστοτόπου μας «UNIDENT» σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητά του.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να μην έχει αλλοιωθεί και να περιλαμβάνει όλο το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή καλύπτουμε εμείς τα έξοδα επιστροφής.

Β) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα, μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Γ) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε:

  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητά του.
  • εντός 7 ημερών από την παράδοση του προϊόντος.


Στις περιπτώσεις Β και Γ, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να μην έχει αλλοιωθεί και να περιλαμβάνει όλο το αρχικό περιεχόμενο.

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Στην περίπτωση που τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από εμάς, επιστρέφετε τα προϊόντα πάντα με την ίδια εταιρεία Courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας στην παρακάτω διεύθυνση.
Στην περίπτωση που τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή, ο τελευταίος υποχρεούται να παραδόσει τα προϊόντα στην παρακάτω διεύθυνση.

Τσούτσας Βασ. & ΣΙΑ ΕΕ
Γρηγοροπούλου 3 & Αλμυρού (όπισθεν ΚΤΕΛ)
Λάρισα
τηλ: +30 2410 254987

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο καταναλωτής φέρει την ευθύνη για την χειροτέρευση ή καταστροφή ή απώλεια των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους. Η επιστροφή των χρημάτων προς τον καταναλωτή θα ολοκληρώνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση, επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιστρέψετε κάποιο προϊόν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.